13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Lany izdali novu verziju svoje uspješnice ILYSB

Više od autora

- vl promo-Lany (Ilysb, nova verzija singla) [cover]Trio Lany predstavlja pjesmu ‘ILYSB’ (I Love You So Bad), reizdanje pjesme iz 2015. godine, kojom su osvojili publiku.

Donedavno je trio stvarao vrhunsku glazbu u jednosobnom apartmanu u Los Angelesu. Paul Klein, Jake Goss i Les Priest dijelili su jednu sobu te na starom laptopu snimali pjesme koje su istovremeno razarajuće, ali i prekrasne. Tada je nastala i pjesma ‘ILYSB’, koju su napisali i producirali članovi benda, a koja je s brojkom od 31.5 milijuna Spotify streamova LANY smjestila na mjesto najstreamanijeg izvođača i pjesme svih vremena, u rubrici Spotify Discover’s.

Spomenutom pjesmom te EP izdanjem ‘I Loved You’ (2015.) trio je osvojio publiku i medije, a sada uz novu verziju pjesme predstavljaju i prateći videospot.

‘Bilo bi nekreativno i predvidljivo voziti se livadom i odvesti se u provaliju zajedno s ljubavi mog života, ruku pod ruku i s vjetrom u kosi.’ Kaže Paul Klein o videospotu te nadodaje ‘Imao sam priliku preokrenuti scenarij te fanove i kritiku ostaviti u neznanju. Preokrenuo sam scenarij u tragediju nezdrave opsesije i neuzvraćene ljubavi koja vodi do psihotičnog ponašanja.’

Trio Lany smješten je u Los Angelesu, momci su počeli zajedno svirati iz čiste zabave, a plan je bio raditi na par pjesama, i snimiti ih. Objavivši prvu pjesmu, Lany je odmah naišao na pozitivne komentare, a nedugo nakon i na diskografski ugovor s Polydor / Universal Music etiketom.

Novu pjesmu ‘ILYSB’ je mješavina FM popa 80-ih, R&B-a 90-ih te elektronike.

LANY: ILYSB (I LOVE YOU SO BAD) [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno