U nedelju 10. studenog 2019. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje “A Tour For The Demented 2019” na kojoj promoviraju svoj posljedni album “For the Demented”. Annihilator su osnovali 1984. godine gitarist, basist, pjevač, tekstopisc, producent, mikser i mastering inženjer Jeff Waters i pjevač John Bates. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade i prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore “Big 4” kanadskog thrash metala.
Annihilator | Credit: Twilight Promotion
Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi, a Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator “Alice in Hell” (1989) i “Never, Neverland” (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, “Set the World on Fire” (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album “For the Demented” objavljen je 3. studenog 2017. godine i nakon odgođene prošlogodišnje promocionalne turneje će ga po prvi puta promovirati na ovogodišnjoj turneji.
Archer Nation | Credit: Twilight Promotion
Kao posebni gosti će nastupiti nova hard rock – heavy metal atrakcija Archer Nation, trio iz Santa Cruza, California. Na ovoj turneji promoviraju svoj novi album “Beneath the Dream” koji je objavljen ove godine  za EMP records koji vodi David Ellefson  iz grupe Megadeth.
Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn.
Pretprodajna mjesta u ZAGREB: Boogaloo Caffe Bar (radnim danom 10:00 – 16:00), Rockmark – Berislavićeva 13, Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37. RIJEKA: Dallas Music Shop – Splitska 2A, Entrio sustav – www.entrio.hr, Eventim sustav – www.eventim.hr