32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Legendarni Peter Hook na ovogodišnjem SuperUho festivalu

Više od autora

- vl promo-


Peter Hook & The Light perform the 1st 2 New Order Albums live at Koko, London, UK on 17.Jan.2013© Al de Perez - All Rights Reserved - CREDIT MUST BE PRINTED

Originalni basist grupa Joy Division i New Order, PETER HOOK, dolazi u Primošten na SuperUho festival gdje će sa svojim bendom The Light odsvirati oba albuma Joy Division.

Tri su godine prošle od njihovog prvog nastupa u Zagrebu, a ove će se godine navršiti 40 godina od osnivanja Joy Divisiona.

Hook je još 2010. započeo samostalno izvoditi pjesme koje je 1976. zajedno s Bernardom Sumnerom započeo stvarati u grupi Warsaw, da bi nakon nepunih dvije godine ime promijenili u Joy Division.

Točno 30 godina nakon smrti Iana Curtisa Peter Hook sa svojim bendom The Light odlučio je u njegovu čast u Manchesteru izvesti studijske albume ‘Unknown Pleasures’ i ‘Closer’, a nakon čega su krenuli na turneju po cijelom svijetu …

Ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti do 18.6. nakon čega će im cijena biti 250 kn. Ulaznica za kamp do istog će se datuma moći kupiti za 120 kn, a nakon 18.6. koštat će 150 kn.

Iste se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Azimut u Šibeniku, Dallas Music Shop u Rijeci, te Dirty Old Shop i glazbena knjižara Rockmark u Zagrebu. (Muzika.hr)

VIDEO Atmosphere ft. Rowetta (Spot)

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno