25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Lelee, čudo, MENT Session i vinil

Više od autora

- vl promo-


Ponekad se desi čudo. Snimiš cijeli album, za jednu pjesmu pozoveš prijatelja da nasnimi klavijature, koje divno nadograde pjesmu i s kojim fino klikneš, izbaciš album i skužiš, da bi u stvari želio imati tog kreativca u bendu. Nešto slično se desilo i razigranim indie-rockerima Lelee, kojima se nakon izdavanja albuma pridružio Blaž Gracar.

I šta napraviš kad je debitantski album “Čuka bije pumpa” već vani? Snimiš MENT session u organizaciji MENT Ljubljana i Diskont ekipe. Čudo it is. Check it out.

Lelee: Čuka bije pumpa | foto: Moonlee Records promo

“Ekipa odlično uigranih glazbenika avanturista je predana iskrenosti gitarističke glazbe i jugoslavenske glazbene baštine. Hektički bubnjevi, prostrane i udarene bas linije, naoštreni i probrani gitarski rifovi, ekspresivni muško-ženski vokali i ekstremna energičnost – to su Lelee.”

Lelee su konačno dočekali i izlazak svog debitantskog albuma “Čuka bije pumpa” (Moonlee Records, Ill in the Head Records) na vinilu. I to kakvom! Vinilno izdanje albuma dolazi u limited tiražu od 300 komada, sa prekrasnim bookletom od 12 stranica, kojeg je ilustrirao i dizajnirao Leon Zuodar – Lele, a ekipa Riso Paradiso ga je odštampala u riso tehnici. Čudo, čudovito, Lelee!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno