4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Let 3 i Phantasmagoria ponovno zajedno na koncertu u Bogaloo

Više od autora

- vl promo-Riječka rock atrakcija Let 3 i zagrebački mračnjaci Phantasmagoria ponovno zajedno na velikom spektaklu u petak 25. studenog ove godine, koji će se održati u zagrebačkom Boogaloo Clubu.

Vjerojatno riječku rock atrakciju Let 3 ne treba posebno predstavljat, a svi znamo da su njihovi koncerti uvijek spektakl za pamćenje! Nakon šest godina se Let 3 vračaju u zagrebački Boogaloo gdje su tada također svirali zajedno sa zagrebačkim mračnjacima pod imenom Phantasmagoria i to na finalnoj večeri festivala “Velika rock eksplozija”.

Let 3 | foto: Mirjana Šarić

Let 3 će nam i ovoga puta pripremiti presjek svog materijala od prvog albuma objavljenog davne 1988. godine, sa kojeg su bezvremenski hitovi “Izgubljeni” i “Sam u vodi” pa skroz do najnovijeg materijala, uvijek iznenadivši nas sa svojom set listom i kostimografijom, uvijek praćenim specifičnim dramaturgijom, humorom i osjećajem za bizarno kojeg predvode fantastični basist Mrle i pjevač Prlja.

Phantasmagoria | foto: Jovica Drobnjak

Phantasmagoria će ovoga puta nastupiti u obnovljenom sastavu, naime u bend se vratio originalni gitarist Robert Gelo, a na ovom koncertu će bubanj odsvirati i originalni bubnjar Siniša Banović – Sin, a koji je, da bude priča zanimljivija, svirao i u Let 3 1989-1991. dok se nije preselio u Amsterdam gdje sada živi, a kao stalni bubnjar svira i u poznatoj new wave atrakciji, grupi Fisher Z i dolazi u Zagreb samo zbog ovog koncerta!

Vrata će se otvoriti u 20:00 sati, a Phantasmagoria će se na pozornicu popeti u 20:30 dok će Let 3 sa svirkom početi u 21:30. Nakon koncerta će publika moći besplatno ostati na 80’s Partyju koji kreče u 23:00 sata i za koji će ulaznica koštati 30 kn, a na šanku će biti akcijske cijene pića kao i inaće na 80’s Partyjima.

Ulaznice po cijeni od 90 kn su u prodaji preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima kao i u Dirty Old Shopu – Tratinska 18 i Rockmarku – Hrvatske bratske zajednice 4. Na dan koncerta će ulaznice koštati 110 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno