26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Liam Neeson će biti prvo ime novog akcijskog trilera Hard Powder

Više od autora

- vl promo-

Liam Neeson (Hard Powder, novi akcič) [St]

Neesonu je dodijeljena uloga vozača snježne ralice u skijaškom centru Nal u Koloradu koji se krene svetiti lokalnim narko dilerima jer su mu ubili sina. Njegov pohod će izazvati mafijaški rat između starosjedilaca Indijanaca i gangstera koje predvodi The Viking.

‘Hard Powder’ ustvari predstavlja novu verziju, tj. remake izvrsnog norveškog trilera ‘In Order Of Disappearance’ (originalni naziv Kraftidioten) iz 2014. godine, u kojem je glavnu ulogu interpretirao švedski glumac Stellan Skarsgård. Skarsgård je u filmu portretirao vozača ralice Nilsa Dickamna čija je osveta prouzrokovala rat između domaće i srpske mafije.

Početak snimanja filma Hard Powder zakazan je za ožujak na području Kanade. Producirat će ga Michael Shamberg (Odbjegli Django, Pakleni šund) za StudioCanal. On je također radio na produkciji akcijskog hita ‘Non-Stop’ u kojoj je već urađivao sa Liamom Neeson. Scenarij je napisao Frank Baldwin (koji se uskoro predstavlja s TV serijom The Warriors), a režirat će ga Norvežanin Hans Petter Moland, redatelj norveškog originala, spomenutog ‘Kraftitioten’. [Filmofil.ba]

TRAILER: IN ORDER OF DISAPPEARANCE [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno