27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Lider Sonic Youtha Thurston Moore objavio singl naslovljen Cease Fire

Više od autora

- vl promo-

Thurston Moore (Cease Fire, single) [cover]Thurston Moore, osnivač, pjevač i gitarist američke rock grupe Sonic Youth, predstavlja singl ‘Cease Fire’.

Novi singl odgovor je na nasilje kojim je pogođen veliki dio svijeta, bilo da je riječ o ratu, genocidu, masovnim ubojstvima, ili pak individualnim bezosjećajnim krvoprolićem.

‘Oružje je dizajnirano za ubijanje, a mi kao nenasilni pojedinci protivimo se ubijanju ijednog ljudskog bića ili životinje. Pjesma je također o snazi ljubavi, o njenoj slobodi izbora. Snaga koju niti jedno oružje ne može istrijebiti, jer ljubav traje vječno. Rastopite oružje i poljubite susjeda.’ kaže Thurston Moore.

Pjesma ‘Cease Fire’ snimana je u Londonu, gdje je bass svirao Deb Googe, gitaru James Sedwards, a bubnjeve gostujući bubnjar Jem Doulton.

The Thurston Moore Group skupina je sastavljena od već spomenutog basista te gitarista, bubnjara Sonic Youtha – Stevea Shelleya te naravno Thurstona Moora osobno, a ove godine pripremaju i turneju po Velikoj Britaniji, čiji se početak očekuje u lipnju.

THURSTON MOORE: CEASE FIRE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno