Sezona Pub kvizova u gradu na Bosutu uspješno je privedena kraju. Svi sudionici pokazali su veliko znanje i vještine, no samo je jedna ekipa mogla biti najbolja, pa je tako ekipa “Prevare” osvojila ligu već treći puta zaredom, a pripao im je i Kup.

U Vinkovcima je završila još jedna sezona pub kviziranja. Sezona je počela 28.9. prošle godine, a završila 21.6. U navedenom periodu odigrano je 18 kvizova koji su se bodovali za ligaško natjecanje, a od ove sezone je kao novitet uvedeno i Kup natjecanje u kojem su se sučeljavale ekipe koje bi bile spojene voljom ždrijeba i to bez nositelja. Što se tiče lige, za razliku od prošle sezone, uvedeno je pravilo da je pobjednik bila ekipa koja bi na 18 kvizova skupila najviše bodova. Pobjednička ekipa na svakom je kvizu dobivala 100 bodova, a svaka niže plasirana broj bodova u postotku od pobjedničke ekipe. Uvedeno je i da se tri najlošije ostvarena rezultata ne računaju, tako da se za ukupni poredak gledalo 15 najboljih rezultata.

Kvizovi su funkcionirali po standardnom principu: 4 kruga, svaki krug 20 pitanja, pauza, ispravljanje i proglašenje pobjednika, a svaki kviz vodila je druga ekipa. Kroz sezonu je prošlo 15 različitih ekipa, oko 90 i više ljudi ako uzmemo u obzir da jedna ekipa može imati maksimalno 6 članova.  Rezultatski gledano nema puno noviteta, a u vrhu su se našla imena koja su nam već poznata. Ekipa “Prevare” osvojila je ligu već treći puta zaredom, a u svoje vitrine spremili su i Kup pobijedivši u finalu ekipu “Forrest Trump”. Ostatak odličja podijelili su: u ligi “Forrest Trump” (2. mjesto) i “Pizza, Majstor i Margarita” (3. mjesto), a u Kupu je, u odsutnosti protivnika, broncu uzela ekipa “Buzdovani”. Priznanja u obliku pohvalnica i pehara su podijeljena i svim ekipama koje su manje više redovito dolazile svaki drugi petak igrati kviz čisto kao poticaj za daljnji dolazak i nagradu za ono što su ostvarile u ovoj sezoni.

Iako je Pub kviz sezona uspješno privedena kraju, preko ljeta će u ponudi biti individualni kvizovi HOT100, INQUIZUS i SQUIZZED. Nova sezona počinje najesen nakon Vinkovačkih jeseni, kada organizatori očekuju još veći broj zaljubljenika u pub kvizove. Ideje i prijedlozi su dobrodošli, budući da afiniteti o većoj popularizaciji kvizaške scene u Vinkovcima i dalje rastu.