Foto: Spona music promo
Nakon uvodnog EP-a “Okus sunca”, brojnih singlova i videospotova, odličnog debitantskog albuma “Predigra” te vinilnog EP-a “Android”, zagrebačka grupa Lili Gee predstavlja nešto drugačije – singl “Sve je dobro (korona mix)”. Riječ je o pjesmi koju su članovi benda sami snimili i producirali za vrijeme pandemije korona virusa, a napravili su i spot. “Originalna” pjesma se izvorno nalazi na studijskom albumu “Lili Gee – Predigra” (Spona / Aquarius Records, 2019.), a za ovu priliku je dobila novi tekst i izmijenjeni aranžman. Autor glazbe je Miroslav Odak, tekst je napisala Lidija Graovac, a aranžman su napravili Jurica Bura i Miroslav Odak.
“Naslov pjesme učinio nam se pogodan i za novi tzv. “korona mix”, gdje smo pjesmu prilagodili ovom teškom vremenu koje će vjerujemo zauvijek proći ili kako to kažu riječi pjesme: “Sve je dobro, nije da nije, ostani doma proći će prije”! ” – kaže Miroslav Odak.
“Sve je dobro” naš je koronarni, tj. srčani mix za sve malodušne u doba korone. Ovaj visokoenergetski glazbeni koktel neutemeljenog optimizma, pobjede nad iskustvom i duha nad materijom, naš je kredo i poruka.” – poručuje Lili Gee.