19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Lili Gee novo ime na domaćoj glazbenoj sceni

Više od autora

- vl promo-


Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja novi singl i videospot Sunčan dan (Aquarius / Spona). Riječ je o iznimno veseloj, vedroj i “pravoj ljetnoj” ljubavnoj pjesmi, koja je prepuna zaraznih melodija te obiluje maksimalno pozitivnom atmosferom. Autor glazbe i aranžmana je Miro Odak (gitarist, autor i vokal poznat po dugogodišnjem radu s grupama Krug i The Strings), koji s Lidijom Graovac supotpisuje tekst, a za glazbenu produkciju je zaslužan Alen Šenkovski.

“Željeli smo naglasiti kako je, kad si zaljubljen, apsolutno svaki dan sunčan! Ne mora biti sunčan dan – kad sam tvoja, kada znam – da moje misli tebi lete – i slobodna sam kao dijete”. – kažu Miro i Lidija, autori teksta.

Videospot je snimljen na dvije lokacije – Jadriji kod Šibenika i u zagrebačkom tramvaju broj 5, a redatelj spota je Ante Storić. Poput pjesme, i spot je iznimno optimističan te pruža idealnu vizualnu podlogu ovoj prekrasnoj ljubavnoj pjesmi.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album „No Fingers Like Soul Fingers“. Ove godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Prvi rezultat suradnje je pred Vama – “Sunčan dan”. Lili Gee trenutno radi na novom singlu, koji će biti objavljen na jesen.

SUNČAN DAN [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno