24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Lili Gee u četvrtak na koncertu u Hang Looseu!

Više od autora

- vl promo-

Foto: Nikola Knežević + Spona press

Veliko mi je zadovoljstvo najaviti koncert zagrebačkog power-pop sastava Lili Gee koji će se održati u četvrtak 16. rujna u kultnom vinkovačkom okupljalištu Hang Loose (Bana Josipa Jelačića 10). A Lili Gee je bend koji ćete s jednakom strašću slušati na radiju i na koncertima… Lili Gee su ustvari punokrvni power-rock bend pogonjen žestokim rock riffovima, prijemčljivim refrenima i drskim ženskim vokalom.

Nakon objave nekoliko singlova, dva ep izdanja “Okus sunca” (Spona, 2018.) i “Android” (Spona, 2020.) kao i prvijenca “Predigra” (Aquarius/Spona, 2019.), band Lili Gee će u ljeto prošle godine potpisati novi ugovor s Croatia Recordsom, za koje su u lipnju ove godine objavili odlični novi album naslovljen “Ispod kože”, nošen singlovima “Sunce”, “Crveno i crno”, “Skidam se”, “Nestajem” i najnovijem “Lutka”.

Na novom albumu “Ispod kože” se nalazi jedanaest pjesama, odnosno jedanaest feelgood pjesama nakon kojih ćete se sigurno osjećati dobro, a koje sad imate priliku čuti u četvrtak na koncertu u Hang Looseu.

Album je ugostio i vrlo zanimljiva imena pa je tako na pjesmi “Vlaška” klavir odsvirao Matija Dedić, na pjesmi “Nestajem” klavijature Vibor Čerič, a na pjesmi “Ima netko” klavir Filip Knežević. Na “Lutki” je za saksofonom Ivica Premelč, a prateće vokale na “Duga” i “Ima netko” snimila je Irena Kučiš-Tomažin. Zanimljiva je i nova verzija njihove prijašnje pjesme “Android” koja se sada zove “Android 2” i zapravo ju frontwoman benda Lidija Graovac pjeva na ruskom jeziku. Pjesme su snimane u Croatia Records Studiju kod Maura Širola, zatim u studiju Greenwood, studiju Alena Šenkovskog i studiju Bura.

Lidija i gitarist benda Miro Odak autori su svih pjesama, osim “Ima netko” koju potpisuje Krešimir Šakić. Osim njih troje u bendu su još bubnjar Goran Radoš i Borna Čop na električnoj i akustičnoj gitari.

Zajedno su i na pozornicama, a upravo ih pozornica čeka i u četvrtak 16. rujna u prostoru Han Loosea. Još eje ljepše što je koncert posve besplatan. Stoga ne zaboravite na aktualni koncert, odličnog benda u naponu snage. Takvih je u gradu zaista vrlo malo, pa eto dobre zgode da i sami budemo u žiži aktualnosti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno