17 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Ljetni koncert Airbournea u Tvornici

Više od autora

- vl promo-


Airbourne Portraits in Melbourne

Po prvi puta u Hrvatsku na solo koncert dolaze fenomenalni australski hard rockeri AIRBOURNE. Koncert će održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture 11.7.2016.

Jedan od ponajboljih hard rock bandova na svijetu žestoko svira, ima sjajne pjesme, fenomenalne live nastupe, himnične refrene, otkačenog pjevača i nevjerovatnu količinu energije koja „isijava“ iz svakog tona i pokreta proizvedenog od strane Airbournea. Svim tim kvalitetama priskrbili su si titulu ‘novog AC/DC’. (Mnogi su sigurni da bi jedino njihov pjevač Joel O’Keeffe mogao dostojno zamijeniti pjevača AC/DC Briana Johnsona koji je u zdravstvenim problemima.)

Kada su braća Joel i Ryan prije 10 godina osnovali band na tragu Thin Lizzy, Motorhead, Judas Priest, Iron Maiden i naravno AC/DC nisu ni sanjali da će njihovi albumi dobiti nagrade, da će svirati na najvećim svjetskim festivalima, da će od svoje dobre zabave napraviti još bolji posao i da će im legenda poput pokojnog Lemmyja glumiti u spotu!

Tri albuma kasnije i tri miliona kilometara ceste na turnejama doveli su ih do toga da su njihovi albumi visoko na top listama, a vojska obožavatelja je svakog dana sve brojnija širom svijeta – od Australije, Amerike, Europe pa do Dalekog Istoka. Airbourne sa svojim „zidom Marshall pojačala“ iza sebe uzvraća im fenomenalnim koncertima, pa smo sigurni da će svi ljubitelji bazičnog hard rock zvuka doći na svoje u zagrebačkoj Tvornici Kulture 11.srpnja.

Ako volite žestoki rock’n’roll ne propustite hard rock koncert sezone u Zagrebu. Ulaznice u „early bird“ ponudi možete nabaviti SAMO U KLUBU HARD PLACE (ulica Hrvatske Bratske zajednice 4) od 13 – 23.04. po cijeni od 140 kn. Nakon toga na svim ostalim prodajnim mjestima po cijeni od 160 kn, a na ulazu u klub cijena će biti 180 kn.

VIDEO: Runnin’ Wilde

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno