15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Logan: Wolverine počeo se prikazivati u domaćim kinima

Više od autora

- vl promo-LOgan Wolwerine (u domaćim kinima) [St1]

Vizionarski scenarist i redatelj James Mangold predstavlja zaključno poglavlje filmske sage o jednom od najvećih strip junaka ikad. Hugh Jackman ponovno je i po posljednji put preuzeo ulogu Wolverinea u dramatičnoj priči o požrtvovnosti i iskupljenju.

‘Htjeli smo snimiti nešto što će biti drugačije i novo’, rekao je Jackman, ‘jer mi se čini da je snaga X-Mena i Wolverinea u njegovoj ljudskosti, a ne supermoći. Istražujući njegov lik po posljednji put, htio sam istražiti do srži tko je on kao osoba, a ne samo što sve njegove kandže mogu učiniti.’

Jackman je od samog početka uvijek znao točno kako pronaći Loganovu ljudskost ispod njegove grube i okorjele vanjštine. Glumac je sa svojom promišljenom i dubokom glumom napravio puni krug s ovim likom – agresivni usamljenik koji je stalno imao cigaru u ustima danas je odani suborac koji je spreman sve žrtvovati za ono u što vjeruje.

Kritičari diljem svijeta su nahvalili film, a posebno ih je oduševio uvid u Loganov unutarnji svijet te izvrsna akcija.

‘Najbolji Wolverine do sada. Obožavam ga. Izvrsna akcija.’ 

Steve Weintraub (Coolider)

‘Jedan od najboljih filmova koji sam gledao. Pun akcije i emocija. Svjedočio sam nečem posebnom.’

Louis Lecca (nukethefridge.com)

LOgan Wolwerine (u domaćim kinima) [St2]

Logan: Wolverin, u distribuciji Blitza, krenuo je s pretpremijernim prikazivanjem još jučer i to u najprestižnijim formatima: IMAX i 4DX, a ukoliko već niste kupili svoje ulaznice za ovaj epski film, možete to učiniti na blagajnama kina, putem aplikacija ili on-line na stranicama kina.

TRAILER TITLANI: LOGAN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno