9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

Lokalni OPG-ovci prezentirali proizvode na Gastro Biograd 2018.

Više od autora

- vl promo-U organizaciji Grada Vinkovaca i Upravnog odjela gospodarstva, vlasnici domaćih OPG-ova i predstavnici lokalnih udruga predstavili su svoje proizvode u Biogradu na moru.

Proteklog je vikenda probrana ekipa koja se sastojala od medara, proizvođača suhomesnatih proizvoda, pivara, sirara, vinara, proizvođača rakije i likera, kožne galanterije i papuča posjetiteljima ponudila slavonske autohtone proizvode koji u tim krajevima nisu uobičajeni. Naime, u organizaciji Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Grada Biograda na Moru i hotelske kuće Ilirija, u razdoblju od 22. do 24. lipnja na biogradskoj šetnici i bazenu hotela Ilirija, održana je tradicionalna gourmet manifestacija Gastro Biograd 2018. Ove su godine svoje proizvode predstavili OPG Goran Ferbežar, Obrt Vin Stil, OPG Karinčić Alija, Obrt Toma, OPG Šarčević, Citrus d.o.o., OPG Perković i Valentinijan d.o.o.

Posjet gastro sajmu u Biogradu na Moru, Grad Vinkovci organizirao je u suradnji s Udruženjem obrtnika Vinkovci i Obrtničkom komorom Vukovarsko-srijemske županije. V.d. pročelnik Upravnog odjela gospodarstva Marko Jureta istaknuo je kako planiraju i daljnje nastupe na ostalim tuzemnim i inozemnim sajmovima jer Grad želi pomoći koliko je to u njegovoj moći, promociji i nazočnosti na tržištu lokalnih obrtnika, malih poljoprivrednih proizvođača, kao i ostalim domaćim proizvođačima i pružateljima raznih usluga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno