25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Luce donosi moćnu baladu “Proći će” kao najavu njenog nadolazećeg debija

Više od autora

- vl promo-


“Proći će” je jedna od onih pjesama koje su se dugo “kuhale” u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s “Proći će” – o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica Luce te nastavlja – “Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.”

Pjesma “Proći će” šesti je singl kojim Luce najavljuje svoj album prvijenac koji će objaviti Menart, a čiji se izlazak pod imenom “Susret” očekuje početkom listopada. Nakon toga uslijedit će i  njegova koncertna promocija, 19. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa već sad najavljujemo da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivni, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je  baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

LUCE, 2018. / Photo: Luka Nižetić

“Proći će” će vjerujemo postići status još jednog autorskog bisera jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene.

Ulaznice za Tvornicu po cijeni od 60kn možete kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na ticketshop.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno