7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Ludi Vikend s grupom Detour

Više od autora

- vl promo-Grupa Detour donosi nam pravu ljetnu poslasticu, singl “Vikend”, o kojem autor i frontman grupe Nenad Borgudan kaže: “Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.”

Pjesmu prati video spot sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji  spota pružila je TZ grada Supetar i sam grad Supetar.

Pjesma “Vikend” četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma “TourDetour” čiji je izlazak najavljen za jesen. Već sada možemo zaključiti kako će Detourov novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani ‘A što ak ja…’. što  svojim dosezima, uspjesima i priznanjima potvrđuju dosadašnji singlovi “Zaljubila sam se”, “Biram” i “Bez tebe”.

Ova godina će Detourovcima svakako biti posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i posljednjeg u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’ s grupom Pavel, pop sastav, kojemu tepaju da su perjanice domaćeg popa, za 8. prosinca najavljuje koncert u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album. Early bird karte su već u prodaji i do 21. lipnja bit će dostupne po cijeni od 60kn.

Vlasnici Porina za najbolji pop album, te pjesmu godine sazrili su i spremni su da se uhvate ovako velikog koncertnog zalogaja, a kako zvuče uživo možete se i sami uvjeriti ovog ljeta na sljedećim destinacijama:

15.06. – Donja Stubica/Ljeto u dvorcu Oršić
22.06. – Ivanec
12.07. – Novi Sad/Exit
28.07. – Bale
09.08. – Labin/Labin Art Republika
12.08. – Lastovo
14.08. – Sarajevo/Sarajevsko After Film
17.08. – Zaprešić/event
07.09. – Knin
08.09. – Zadar/Craft Beer Festival

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno