18 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Luka Cener i Marko Blekić pobjednici 3. Memorijalnog turnira “Ivan Domac”

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U spomen na tragično preminulog Ivana Domca, Teniski klub Privlaka treću je godinu organizirao teniski turnir koji je ovoga puta brojao 100 prijavljenih igrača. Kako kažu organizatori, letvica je otišla u visine i bit će veliki izazov u budućnosti srušiti ovaj uspjeh.

“Memorijalni turnir “Ivan Domac” ima veliku vrijednost i zauzima posebno mjesto među nama Privlačanima. Poznata slavonska kaže: “Bolje da nestane selo, nego običaji”, a mi s već tri turnira iza sebe možemo ponosno reći kako ovaj festival tenisa postaje tradicionalan, postaje privlački običaj i najmanje što možemo je pokazati zajedništvo i održati prijateljstvo i uspomenu na dragog prijatelja”, kažu iz Teniskog kluba Privlaka zahvalivši svima koji su na bilo koji način podržali turnir i dali dodatnu motivaciju.

Turnir je u sedam dana okupio igrače ne samo iz Privlake i Vinkovaca, nego i iz Županje, Slavonskog Broda, Vukovara, Tovarnika i drugih mjesta. Za razliku od prošle godine natjecatelji su svoje mečeve mogli igrati i u večernjim terminima, budući da je klub na dva terena dobio rasvjetu, a ovisno o kvaliteti, bili su raspoređeni u dvije skupine – A i B.

Pobjednik 3. Memorijalnog turnira “Ivan Domac” u skupini A bio je Luka Cener koji je u finalu s 2:0 u setovima bio bolji od Antonija Kelića, dok je u skupini B titulu najboljega odnio Marko Blekić pobjedivši u finalnom dvoboju Ivana Dobročinca.

“Nadamo se kako ste ovih tjedan dana proveli uz smijeh i druženje, sreli neka stara godinama neviđena lica s kojima ste nekad dijelili školske klupe ili prva radna mjesta, nadamo se kako je turnir ispunio vaša očekivanja i kako nam propuste nećete zamjeriti – svaka greška dodatna je motivacija za sljedeći turnir jer tko radi taj i griješi. Mi ćemo dati sve od sebe održati ovo zajedništvo i uspomenu na našeg Ivana, a vi nam pružite podršku i budite joker s klupe. I ovog je puta sport bio više od sporta!”, poručili su organizatori.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno