19 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Lupita Nyong’o i Josh Gad u romantičnoj zombi komediji

Više od autora

- vl promo-Dobitnica Oscara Lupita Nyong’o i zvijezda filma ‘Ljepotica i zvijer’ Josh Gad, nova su imena romantične zombie komedije ‘Little Monsters’ koju će režirati australijski glumac, scenarist i redatelj Abe Forsythe. Oni će se pojaviti zajedno sa Alexandrom Englandom (Alien: Savez) i australskoj TV seriji ‘Offspring’.

Film će se snimati na području Sydneya a producirat će ga Keith i Jess Calder iz Snoot Entertainmenta, Bruna Papapndrea iz Made Up Stories, te Jodi Matterson i Steve Hutensky.

‘Little Monsters’ prati Davea (England), glazbenika koji se dragovoljno prijavljuje voditi djecu na put, zajedno sa gospođicom Caroline, koja mu se sviđa. Njegova namjera da je osvoji bit će otežana i nazočnošću voditelja popularne emisije za djecu Teddyja McGigglea, (Josh Gad), koji se također bori za Carolininu naklonost. Ono čemu se nitko od njih nije nadao jest iznenadna pojava zombija od kojih će morati zaštiti djecu.

Jess i ja smo sretni što ćemo sarađivati sa Abe Forsythe i ostatkom  ekipe u Australiji budući da smo veliki fanovi njegovog prvog filma ‘Down Under’. A to što ćemo raditi i sa Lupitom Nyong’o i Joshom Gadom će biti izvrsno iskustvo i ostvarenje našeg sna, izjavio je Keith Calder.

Lupita Nyong’o

Abe je sjajan redatelj i jedva čekam da se publika zaljubi u ovaj originalni film koji je istovremeno i  smiješan, srdačan i zastrašujući. Mi iz Made Up Stories smo dugogodišnji obožavatelji Lupitina i Joshova rada, a oduševljeni smo što će sa svima nama biti i Alex, izjavio je Papandrea.

Nyong’o, koja je osvojiola Oscara 2014. uloge u filmu ’12 godina ropstva’dio je ekipe Dysney/Marvel ostvarenja ‘Crna pantera’ koje u kino distribuciju kreće 16. veljače iduće godine. Za nekoliko dana ćemo je moći gledati u filmu ‘Star Wars: Episode VIII: Posljednji Jedi’.

Gad se ove godine pojavio u ostvarenjima ‘Ljepotica i zvijer’, ‘Marshall’ te najnovijem ‘Ubojstvu u Orient Expressu’ Kennetha Brangha. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno