10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Maja Posavec objavila i četvrti singl

Više od autora

- vl promo-

‘Kada ne bi imao strah’ je četvrti po redu singl kojim Maja Posavec najavljuje debitantski samostalni album. Pjesma je svoj zvučni oblik dobila u produkciji Višeslava Laboša, s kojim Maja i dovršava nadolazeći autorski prvijenac.

‘Kada ne bi imao strah’ je balada o univerzalnom, ne nužno ljubavnom odnosu dvije osobe koji se zasniva na prebacivanju osjećaja krivnje i odgovornosti, bolnom sagledavanju vlastitih obrazaca ponašanja te konačno, potrazi za međusobnom podrškom. Svojim pomalo psihodeličnim i sanjivim zvukom pjesma doziva estetiku Lynchovih filmova. Osim Maje, u pjesmi sviraju: Damir Mihaljević (bubnjevi), Marino Vinja (bas gitara), Ivan Kapec (gitara) te Višeslav Laboš (udaraljke i elektronički efekti). Spomenuti glazbenici ujedno čine i jezgru Majinog kreativnog tima.

Maja POsavec, dugogodišnja pjevačica grupe Detour i jedan od najzanimljivijih ženskih vokala hrvatske glazbene scene započevši solo karijeru u vrlo kratkom vremenu osvojila je brojne slušatelje uspješnim singlovima ‘Budi jak’, ‘Dok držiš me za ruku’ i ‘Mediteranska’. Rad na njezinom prvom albumu polako se bliži kraju, a objava albuma je najavljena za proljeće.

KADA NE BI IMAO STRAH [AUDIO]


MEDITERANSKA [VIDEO]

DOK DRŽIŠ ME ZA RUKU [VIDEO]

BUDI JAK [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno