12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Majčin skut grupe Izlet novi je singl koji najavljuje album prvijenac

Više od autora

- vl promo-

m_iZLET_majcini-skuti_singl_ST

Vrijeme je za izlet! Iako vremenska prognoza posljednjih dana nije naklonjena izletnicima i ljubiteljima prirode, vrijeme još uvijek nije našlo načina da pokvari slušanje glazbe.

Momci iz zagrebačkog benda IZLET to jako dobro znaju pa su proljeće iskoristili kako bi prve zrake sunca ugledao njihov album prvijenac ‘Nikad ne znaš, to je ono …’ koji će uključivati singlove ‘Maša’, ‘Pernastica’, ‘Ne žurim i ‘Svemir’, kao i najnoviji singl ‘Majčin skut’ kojim najavljuju rađanje albuma. ‘Majčin skut’ bio je svojevrsni je poklon za nedjeljni Majčin dan koji. Uz očitu posvetu majkama, pjesma u sebi krije i ljubav prema glavnome gradu, pa su tako Izletovci Zagreb opjevali stihovima ‘čelom stojim gore, pogledom ka nebu, fala dragi Bože kaj sam u Zagrebu’.


Country prizvuk koji neodoljivo posjeća na Azru iz doba ‘Filigranskih pločnika’ i u 21. stoljeću zvuči primamljivo i svježe, a glazbom, tekstom i aranžmanom Toni Kumerle iz Izleta oživljava onaj stari Zagreb kakvog se svi s nostalgijom prisjećaju.

AUDIO Majčin skut

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno