Nakon prvog uspješnog, autorskog singla “Memories”, Goran Papazz & Tanče Grozdanovski objavljuju svoj drugi singl koji je dio njihove suradnje na predstojećem albumu “Elegy”.
Na pjesmi pod nazivom “Neli bevme…” gostuje i glumica Marija Dimitrova koja recitira istoimenu pjesmu, napisanu od strane velikog makedonskog književnika Koče Racina.
Kočo Racin se smatra utemeljiteljem moderne makedonske književnosti, a njegova zbirka pjesama “Bijele zore” jedno je od najvažnijih remek djela u makedonskoj modernoj literaturi.
Autor glazbe je Goran Papazz, a za aranžman i produkciju pobrinuo se Tanče Grozdanovski. Klavirske dionice odsvirao je Ivan Eminović.

Ideja za nastanak ove skladbe proizašla je iz želje da se publiku podsjeti na lik i djelo Koče Racina, a sam spoj poezije i glazbe za njih je bio pravi užitak.
Uskoro se očekuje i album “Elegy” koji će u izdanju Menarta biti digitalno distribuiran i dostupan u cijelom svijetu.
Album će sadržavati osam skladbi, četiri autorske skladbe i četiri adaptacije originalnih makedonskih folklornih pjesama.
Goran Papazz (saksofonist, skladatelj)
Nastupao je u mnogim zemljama: Kini, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Austriji, Sloveniji, Rumunjskoj, Češkoj, Makedoniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Kosovu, Albaniji… Svojom virtuoznošću i blagim zvukom, makedonski saksofonist i klarinetist Goran Papazz dobitnik je brojnih nagrada i nagrada na natjecanju među kojima su: 1. nagrada na 23., 24. i 25. Natjecanja za saksofoniste Makedonije, te prva specijalna nagrada Međunarodnog natjecanja puhača u Beogradu.
Papazz je imao privilegiju nastupati s mnogim izvanrednim glazbenicima i orkestrima, uključujući: CEEC Jazz Big Band, Makedonski operni i baletni orkestar, Makedonsku filharmoniju, Skopski gradski puhački orkestar itd. Kao solist ili dio projekta, Papazz je nastupio na mnogim glazbenim festivalima kao što su: Exit, InMusic festival, Belgrade Calling, Prag City Festival, Taksirat, Špancirfest, D festival, Ohrid Calling, Alarm Festival itd.
Tanče Grozdanovski (gitarist, producent i skladatelj)
Jedan je od najutjecajnijih gitarista i glazbenih producenata u Makedoniji. Svira gitaru od svoje osme godine života. Tanče započinje svoju profesionalnu karijeru kao glazbenik i skladatelj 1994. godine osnivanjem grupe “Boomerang” u kojoj su Maja Grozdanovska-Pančeva i Marjan Atanasovski. Postoje brojni njegovi hitovi na makedonskoj glazbenoj sceni. Svojom virtuoznošću i prepoznatljivim zvukom smatra se jednim od najboljih gitarista u Makedoniji gdje je imao brojne suradnje s popularnim izvođačima kao što su: Kaliopi, Dario, Miki, Vlado Janevski, Tamara Todevska itd.
Tanče je danas gitarist pop dive Kaliopi, a nedavno je pokrenut zajednički projekt sa saksofonistom Goranom Papazzom s kojim pripremaju izvorne instrumentalne skladbe i obrade makedonskih originalnih pjesama koje će biti prilagođene za orkestralnu pratnju.