8 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Početnici Cibalije, Đakovo Croatije i Vukovara najbolji na Zeko kupu

Više od autora

- vl promo-

U subotu i ponedjeljak u Starim je Jankovcima odigrano još jedno izdanje Zeko kupa. Riječ je o turniru za tri uzrasta, odnosno 2011., 2013. i 2015. godišta, a nastupilo je preko 900 igrača iz 60-ak klubova.

FOTO: NK Hašk Sokol/Ivan Maroš

U kategoriji predpočetnika prvo mjesto pripalo je Cibaliji, a iza nebeskoplavog kluba pozicionirali su se Vukovar 1991, Radnički Županja i osječka Olimpija. Iz redova pobjednika dolazi i najbolji igrač Karlo Novoselac, najviše pogodaka zabio je Ante Mudrinić iz Radničkog, a za najboljeg vratara proglašen je Ante Rušnov iz Vukovara.U početnicima je do naslova stigla momčad Vukovara 1991, koja je u finalu bila bolja od Cibalije. Treća je bila Batrina, a Frankopan je završio na visokom četvrtom mjestu. Andrej Asić iz Vukovara proglašen je za najboljeg igrača, Roko Nović iz Cibalije najbolji je strijelac, a vukovarski klub uzeo je i individualnu nagradu za najboljeg vratara, odnosno ta čast pripala je Jakovu Kvesiću.

Đakovo Croatia osvojila je prvo mjesto u najstarijoj kategoriji, točnije u konkurenciji mlađih pionira. Cibalia 2011 bila je druga, Cibalia 2012 treća, a Perfekt iz Srebrenika turnir je završio kao četvrtoplasirani klub. Marin Punda iz pobjedničke momčadi ujedno je i najbolji igrač, Ivan Fabijan iz Cibalije najbolji je strijelac, a vratar Bruno Tot iz pobjedničke momčadi proglašen je najboljim vratarom.

FOTO: NK Hašk Sokol/Ivan Maroš
FOTO: NK Hašk Sokol/Ivan Maroš

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno