21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Mangroove spremaju koncert u Kulturnom centru Mesnička posljednjeg dana u ožujku

Više od autora

- vl promo-


Ako su se u pjesmi ‘Ljeto bez nas’ poigrali klupskom elektronikom, a na ‘Tvoja’ klasičnim glazbalima, na pjesmi ‘Sanjala sam ljubav’ osvojilli su nas plesnim funk ritmom, a moćnom ‘Ljubavi ni za lijek’, snimljenom u suradnji s Remi, zakoračili su u hip hop soul.

Singl po singl Mangroove beskompromisno koračaju prema novom, četvrtom studijskom albumu. Upravo će novi, još neobjavljeni singl ‘Nada’ premijerno izvesti u Kulturnom centru Mesnička 31. ožujka (subota). Publika će moći čuti singlove koji će se naći na novom albumu, ali i stare stvari u jednom novom ruhu uz sjajan vokal Željke Veverec, drugu polovicu kreativnog tandema – Tonija Starešinića na klavijaturama te Silvija Bočića na bubnjevima Lea Beslaća na flauti, klavijaturama i bas gitari.

‘Novi singl zapravo je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće – reče Emily Dickinson – i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava”, kaže Željka Veverec.

Mangrooveu će se u KCM-u na pjesmi ‘Ljubavi ni za lijek’ pridružiti i Remi. Bit će ovo prvi put da zajedno uživo izvode pjesmu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno