28 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

marisol predstavlja singl “Mars” kao najavu za novi album

Više od autora

- vl promo-

Dvojac marisol predstavio se krajem pandemijske 2020. godine svojim prvim singlom “Kontrol frik”, a potom i hvaljenim albumom “Žene mape” kojeg mediji opisuju kao najbolji ljetni domaći soundtrack. Album se nije još ni rashladio od prošlog ljeta, još uvijek je okus mango popa u svim čulima, a marisol predstavlja svoj novi singl i video broj “Mars”.

Novim zvukom odmiču se iz mediteransko – tropskih u neke druge, udaljenije i pomalo utopijske destinacije, te pozivaju da godišnje odmore planirate izvan okvira klasičnih ljetnih pejzaža i lansirate se s njima na crveni planet. Stihovima “Dobrodošli na Mars” žele vam ugodno i neobično putovanje te toplu dobrodošlicu već na prvo slušanje.

“Mars” je prvi singl koji će se naći na njihovom novom albumu koji vrijedno pripremaju. Produkciju novog singla, kao i ostatak nadolazećeg materijala, zajedno s autorskim dvojcem potpisuje Ante Zvonimir Stamać, a za miks i mastering je i ovoga puta zaslužan Igor Ivanković (studio level – point). Vokale i gitare usnimio je Ivan Božanić (studio Dan Mrak), a magične svemirske syntheve Bogumil Kulaga.

Prateći video spot nastavak je suradnje s izuzetno talentiranom redateljicom Nikicom Zdunić. Tin Ostrošić je snimatelj, a asistenti kamere Marko Milohnić i Sebastian Borovčak. Marjana Radovniković potpisuje šminku, a Mia Popovska kostimografiju. Za montažu su zaslužni Denis Golenja i Ivana Perčinlić, a kauboj je Josip Andrijanić Šiljo.

Singl “Mars” dostupan je na svim streaming servisima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno