16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Markiz ima novi singl DaDaDa kojim najavljuju rad na trećem albumu

Više od autora

- vl promo-


Markiz (Dadada, single) [St]

Poslije pauze od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom ‘Predaja’ koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala. Nakon uspješne suradnje s Remi, bend se okreće promociji pjesama koje će se nalaziti na njihovom trećem studijskom albumu, a najavljen je za jesen 2017. godine.

Prvi u nizu singlova je brza i plesna pjesma ‘DaDaDa’ koja na prvu ulazi u uho. Glazbu za novi singl napisao je Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića. Pjesma je premijerno emitirana na Radiju 101. Spot za novi singl je u pripremi.

Novim singlom bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali i rad na završetku trećeg studijskog albuma.


‘Trenutno smo na pola puta. Snimili smo 5 pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu’, kaže nam ekipa iz Markiza.

Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.

MARKIZ: DADADA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno