16 C
Vinkovci
Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Marko Nedoklan postao član juniorske reprezentacije Hrvatske

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vinkovcima je prije tri mjeseca održano prvo ovogodišnje juniorsko prvenstvo u biljaru na kojemu je Marko Nedoklan, član Biljar kluba Cibalia, osvojio prvo mjesto u obje discipline (devetka i desetka), a velik uspjeh ostvario je i na drugom prvenstvu juniora Hrvatske koji je proteklog vikenda održan u Zagrebu.

U Zagrebu se igrala samo jedna disciplina – devetka, a dečki iz Biljar kluba Cibalia opet su bili vrlo uspješni i u jakoj konkurenciji osvojili drugo i treće mjesto pa se u Vinkovce vratili s dva pehara.

Pobjednik turnira je bio Andrej Radovanović iz Zagreba, drugi je bio Domagoj Dufek iz Cibalije, a treći Marko Nedoklan, također iz BK Cibalia. Uz Domagoja i Marka, na juniorskom prvenstvu bili su još i Niko Lozić i David Keler.

S obzirom na to da je Marko Nedoklan bio dupli pobjednik na prvom turniru, trebao mu je plasman u polufinale ovog turnira da si osigura mjesto među tri najbolja juniorska igrača i postane član juniorske reprezentacije Hrvatske. Marko je to uspio i Biljar klub Cibalia sada ima reprezentativca.

“Njegov kockasti dres je već u izradi. Dakle, naš klub i grad Vinkovci će imati svoga sudionika na juniorskom Europskom prvenstvu koje će se održati od 24. srpnja do 4. kolovoza u Petrichu u Bugarskoj. Bravo za naše juniore. Odličan uspjeh je došao uz odličnu igru koju su sva četvorica prikazali na natjecanju u Zagrebu”, poručuju iz BK Cibalia.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno