Marko Rudelić, 2018. | Photo: Iva Kordić | Dallas promo

Marko Rudelić novo je ime domaće kantautorske scene koje vrijedi upamtiti! Glazbom se bavi od svoje desete godine, a već sa 16 godina počinje nastupati kao ulični svirač po Zagrebu i Istri. Svoj prvi kantautorski nastup održao je 2012. godine, a do danas je iza njega preko 300 svirki – autorskih te s cover bendovima. Tri godine kasnije putem Bandcampa izdaje svoj prvi EP “Sati”, folk&blues orijentacije, a 2016. počinje pisati materijal za prvi dugosvirajući album “Momentum” stilsku mješavinu poprocka, bluesa, soula s jazz prizvukom, kojeg najavljuje svojim prvim singlom “Gdje si sad”.

“Gdje si sad” je melankolična pjesma o gubitku nekoga tko nam je blizak u životu, koja istovremeno ostavlja prostor da je interpretiramo na svoj način jer gubitak u životu dolazi u mnogim formama. Jedino pitanje koje se postavlja je: Što ostaje od nas kada izgubimo nekoga ili nešto? – Marko Rudelić

Glazbu i tekst potpisuje Marko Rudelić, a u aranžmanu su mu se pridružili Lari Šain, Ervis Pintar i Vladimir Kuzman. Produkciju pjesme potpisuje Lari Šain iz studija Triban. Vizualno je priču uokvirio redatelj Rajat Sharma.