6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Martin Jozić još jednom potvrdio klasu na Grand Prixu Vinkovci

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U streljani SD „Vinkovci” održano je 1. kolo 2. Hrvatske lige 10m ISSF zračno oružje – V regija, a nastupili su strijelci iz Bolmana, Vukovara, Osijeka, Valpova, Nuštra, Požege, Siska i Vinkovaca. Za bodove i plasman u Ligi borili su se strijelci iz 9 klubova (37 strijelaca u četiri discipline, zračna puška i zračni pištolj za muškarce i žene).

Ukupno 41 strijelac je nastupio na Grand Prix Vinkovci 2020., a u gađanju u 10m u zračnoj puški u muškoj konkurenciji najbolji je bio Denis Tomašević iz SK „Bolman”, a kod žena Grand Prix osvojila je Samanta Morić, članica SK „Grič-7”. U disciplini zračni pištolj Gand Prix osvojio je Vinkovčanin Martin Jozić iz SD „Vinkovci” dok je u ženskoj konkurenciji zračnog pištolja naslov odnijela Kiara Lemac, SK „Grič-7” Vukovar.

Prilikom podjele medalja, SD „Vinkovci” uručio je zahvalnice volonterima Herbe Ivanu, Požgaj Zdenku, Babić Petru, Wild Ivanu, Janković Nenadu, Medaković Maji, Ležaić Damiru, Rapčan Damiru, Vidanec Vilimu, Sučić Renati, Novak Mladenu, Colarić Josipu i Kampić Ivanu za doprinos u organizaciji i provedbi Prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke i Finala Kup-a Hrvatske za seniore. Za osvojeno juniorsko Prvenstvo Hrvatske uručena su priznanja članovima ekipe, Martinu Joziću, Matku Čolakoviću i Marinu Vujoševiću.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno