26 C
Vinkovci
Utorak, 28. lipnja 2022.

Marvelovi superjunaci u novom terminu

Više od autora

- vl promo-
f_marvel-superjunaci-u-akciji_promjena-termina_ST

Spektakularna obiteljska predstava ‘Marvel Universe Live’ održat će se u NOVOM TERMINU od 9. do 11. prosinca 2016.

Do promjene termina je došlo zbog učešća hrvatske reprezentacije u finalu Davis Cupa koji će se održati u Areni Zagreb. Organizator ‘Marvel Universe Live’ je odmah prepoznao iznimnu važnost ovog sportskog događaja za Hrvatsku i prihvatio promjenu termina.

Budite hrabri i nepobjedivi, poput Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora – postanite pravi superjunaci, poruka je Marvela poslana hrvatskim tenisačima.

f_marvel-superjunaci-u-akciji_promjena-termina_ST2

Marvel universe live show donosi zabavu na najvišem nivou. U predstavi za cijelu obitelj, prvi put ćete svoje junake vidjeti uživo na velikoj pozornici puno bliže nego što ih inače gledamo na filmskim i televizijskim ekranima.

Gledatelji će moći uživo navijati za svoje najdraže Marvel Superjunake, uključujući Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu te mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca.

Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga.

MARVEL UNIVERSE LIVE HIGHLITS, SAN JOSE CA (2015)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno