3 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Massimo objavio live iz Lisinskog pod nazivom Isti osjećaj

Više od autora

- vl promo-Massimo (Isti osjećaj, live album) [cover]Postalo je već tradicionalno da za Valentinovo Massimo nastupa u svom gradu – Zagrebu. Kroz godine redale su se razne dvorane, počevši od Tvornice kulture, preko Doma sportova pa do Lisinskog. Svaka dvorana nosila je drugačiji renome, i glazbeni program, a ova posljednja vapila je za jednim novim viđenjem umjetnosti i upravo su tu notu dali gosti, renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti.

Ipak, dvorana Lisinski nije bila dovoljna da odjednom primi svu publiku koja je kroz godine stasala uz Massimove hitove pa je to učinjeno nizom od tri rasprodana koncerta u veljači 2016. godine. Tri večeri u Lisinskom je vladala emocija i artistička ljepota, a publika je uživala u vrhunskim izvedbama Massima, njegova benda i Zagrebačkih solista.

Ovaj live album snimljen je upravo na tim koncertima, održanima 9., 10. i 21. veljače 2016. godine u KD Vatroslav Lisinski’ u Zagrebu.

Popis pjesama: Najava / Sretan put / Razlog / Tišina / 1 dan ljubavi / Kladim se na nas / Samo jedan dan / Stranac u noći / Iz jednog pogleda / Suze nam stale na put / Indija / Samo za tvoje oči / Odjednom ti / Zar više nema nas / Krug u žitu

MASSIMO: TIŠINA (LISINSKI, 2016)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno