24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Matea Milišić pobjednica drugog Dječjeg talent showa u Jarmini

Više od autora

- vl promo-

U Jarmini je održan drugi po redu Dječji talent show koji je okupio velik broj mladih pjevača i članova njihovih obitelji koji su ih došli podržati i pljeskom pozdraviti svaki nastup, vrijedno pripremljen. Talent show održan je u jarminačkoj kino sali, ulaz je bio besplatan, a bio je namijenjen učenicima osnovne škole.

Kako su priopćili organizatori, prijavilo se ukupno 15 mališana koji su sudjelovali u tri kategorije, a to su bili pjevanje, ples i sviranje. Stručni žiri imao je težak zadatak ocijeniti sve nastupe, svatko je bio odličan na svoj način, no na kraju je mogao pobijediti samo jedan.

Odluka je pala, prvo mjesto osvojila je Matea Milišić koja je pjevala pjesmu „ Kad si sam“. Drugo mjesto pripalo je Karli Cigar koja se predstavila uz pjesmu „Popila”, dok je na trećem mjestu završila Iva Lončarić i pjesma „Uno momento”. Publika je također imala svoje prste u odabiru najboljih, a prema njihovoj procjeni to su bili Barbara Korpar i Vito Draganić s pjesmom “Ponoć je“.

Spomenut ćemo još kako su voditelji bili Mathias Ležaić i Petra Vidović, za glazbu je bio zadužen Joža Mikulčić, dok su u sastavu žirija bili Franjo Petrinić, Matea Lugarić i Snježana Crčić.

Čestitke svima, uz želju da se Dječji talent show nastavi i u budućnosti. Vjerujemo kako zainteresiranih neće nedostajati, ali i da će organizatori iz godine u godini manifestaciju podizati na veći nivo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno