Foto: Hrvoje Bogović Hrc
Neumorni Matija Bajtal nastavlja dalje svoj glazbeni put. Samo u posljednjih nekoliko mjeseci, unatoč COVID-19, oglašavao nam se nekoliko puta. Dva puta s Krešom Janošićem Ramonom, s kojim je snimio “Thunder Storm” a nešto poslije i “Stay Home (With Hope In Your Heart)” u kojoj im se pridružila i Petra Marković.
Krajem travnja i početkom svibnja Matija je radio i s pjevačem Kojota, Alenom Marinom koji nije imao riječi hvale za navedenu suradnju. Što su točno radili otkrit ćemo vam drugi put.
Jučer je Matija Bajtal, s još jednim članom Aurelius Banda, Karlom Lukačevićem, izbacio novu pjesmu, cover legendarne “Feel” Robbiea Williamsa, koju je ovaj objavio na svom super popularnom albumu “Escapology” iz 2002. godine.
Matija kaže kako mu je to bio dosadašnji najzahtjevniji poduhvat, a za pjesmu je snimljen i video kojega potpisuje Hrvoje Bogović Hrc. Video je editirao Matej Čehovski Čeh (Studio 55).
Matija je na “Feel” odsvirao bubanj i perkusije, ta zajedno s Karlom otpjevao prateće vokale. Karlo je vrlo senzibilno otpjevao pjesmu, te je odsvirao gitare, bas, piano i synthove.
Čini se kako Matijino i Karlovo vrijeme tek dolazi!