11 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Matt Berninger iz The Nationala se pridružio synth pop bendu Chvrches u novom singlu My Enemy

Više od autora

- vl promo-

Nakon objave singla ‘Get Out’ – prvog komadića zvuka iščekivanog trećeg studijskog izdanja koje će nam Chvrches uskoro predstaviti, synth-pop trio predstavlja pjesmu ‘My Enemy’, na kojoj im se pridružio Matt Berninger, a što je bend dao naslutiti već u videospotu za singl ‘Get Out’, u kojem se Berninger pojavljuje.

‘Svi smo veliki fanovi The Nationala, i čak smo svirali nekoliko festivala zajedno, no Matta smo najbolje upoznali za vrijeme humanitarne akcije ‘7 Inches For Planned Parenthood’, u koju smo bili uključeni, a koju je on pokrenuo.’ kaže Lauren Mayberry i nastavlja ‘Inspirirajuće je kad shvatiš da umjetnici kojima se diviš pokušavaju napraviti nešto dobro u ovom svijetu. Kad je došlo vrijeme za snimanje pjesme ‘My Enemy’ Iain i Martin rekli su mi da pošaljem email Mattu. Realno, nismo mislili da će naći vremena za to, no odmah je odgovorio i sve snimio već sljedeći dan u svojoj kući.’

Baš kao i na singlu ‘Get Out’, Chvrches su se produkcijom nove pjesme bavili u suradnji s Gregom Kurstinom, ali pridružio im se i Steve Mac, što je prvi put da je bend udružio snage s vanjskim producentima na svom studijskom izdanju. Album ‘Love Is Dead’ naslijedit će izdanje ‘Every Open Eye’ (2015.), donosi 13 pjesama, a u hrvatskoj ga očekujemo 25. svibnja. Iščekivano izdanje hrvatskoj je publici već sada dostupno u prednarudžbi.


U iščekivanju novog albuma, hrvatskoj publici pjesma ‘My Enemy’ ft. Matt Berninger dostupna je putem digitalnih platformi.

Popis pjesama albuma Love Is Dead: 1. Graffiti / 2. Get Out / 3. Deliverance / 4. My Enemy / 5. Forever / 6. Never Say Die / 7. Miracle / 8. Graves / 9. Heaven/Hell / 10. God’s Plan / 11. Really Gone / 12. ii / 13. Wonderland

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno