13 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Mayalesov singl Roadie ušao među 40 najemitiranijh pjesama u Hrvatskoj!

Više od autora

- vl promo-

m_mayales-ft-terza-kesovija_roadie_u-hr-top-40_IS

Hr Top 40 objavio je kako je aktualni singl Mayalesa prošloga tjedna ušao u društvo 40 najizvođenijih pjesama u Hrvatskoj! Također, zabilježeno je kako se ‘Roadie’ zavrtio i u slovenskom eteru.

Pravo osvježenje od pratećeg videa, u režiji Dalibora Barića, također bilježi odličan broj pregleda na You Tube (više od 17.000 pregleda).


Neuobičajen pristup popu, intrigantan vokal Petra Beluhana, vrhunska produkcija te pomalo provokativan izbor tema, Mayales svrstava u artističku konstantu domaće scene čija glazbena vizija ‘puca’ na duže staze. Tim više, brza reakcija publike odličan je vjetar u leđa Mayalesima koji krajem godine objavljuju svoj treći album. Pjesma ‘Roadie’ drugi je najavni singl spomenutoga albuma, istom je prethodila pjesma ‘Danas smo happy’.

Komentar Petra Beluhana, autora i glavnog vokala’ skinut sa Mayales facebooka: ‘U vrijeme zatrpanih etera, lake zabave i površnosti, imati pjesmu među 40 najemitiranijih u Hrvatskoj vjerojatno najbolje govori u prilog samoj pjesmi. Sjajan uspjeh za Roadiea.’

VIDEO: ROADIE (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno