Screenshot: Jayson Crothers
Čak četiri filma, u kojima glumi Mel Gibson, trebala bi biti premijerno prikazana do kraja godine. Hoće li se tako i zbiti teško je predvidjeti, no Gibson je prilično aktivan. U znanstveno-fantastičnom akcijskom trileru “Boss Level” redatelja Joea Carnahana (Narc) Gibson je negativac u priči o umirovljenom pripadniku specijalnih postrojbi koji je zarobljen u danu svoje smrti. Uz Gibsona u filmu nastupaju Annabelle Wallis, Frank Grillo i Naomi Watts.
U akcijskom trileru “Waldo” Mel je u društvu Morene Baccarin i Charlieja Hunnama dok je “Fatman” komedija u kojem je Gibsonov glumački partner Walton Goggins. Prvi ovogodišnji Melov film koji bismo trebali gledati ove godine je “Force of Nature” (Sila prirode) – kombinacija trilera i filma katastrofe.
Radnja filma podsjeća na “Tešku kišu” iz 1998. godine (Morgan Freeman, Christian Slater, Randy Quaid i Minnie Driver) a Gibson glumi umirovljenog detektiva Raya koji ne želi napustiti dom iako je u tijeku evakuacija stanovnika zbog dolaska uragana pete kategorije. Stvari se dodatno kompliciraju kada zgrada u kojoj Ray živi postaje sklonište za grupu kriminalaca koji su opljačkali 55 milijuna dolara…
Uz Gibsona u filmu nastupaju Emile Hirsch, Kate Bosworth i David Zayas. Redatelj filma je Michael Polish. “Sila prirode” bi će dostupna od 30. lipnja na VOD usluzi te na Blu-Rayu i DVD-u.
Izvor: goodtalking