5 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

Metal koncert: E.N.D. u Močvari!

Više od autora

- vl promo-

Foto: Močvara press

U subotu 18.09. na Močvarnoj terasi će zasvirati zadarska metal atrakcija E.N.D. Početak koncerta je predviđan za 20:00 sati a cijena ulaznica će iznositi 30 ili 40 kn, ovisno o tome da li ćete je kupiti u pretprodaji ili na dan koncerta.

Covid putovnice nisu potrebne no zbog epidemioloških mjera vodit će se pisana evidencija posjetitelja pa se posjetitelji mole da dođu prije početka koncerta kako bi se mogla izbjeći gužva na ulazu. Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.


E.N.D. (Zadar)

E.N.D., poznati i kao Evil Never Dies, jedan su od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan 1996. godine u Zadru. Počeli su kao hardcore bend pod velikim utjecajem agresivnih zvukova Sick of it Alla i Hatebreeda, a ovaj trio danas štuje kompleksan groove, zademfane tonove u drop štimu i nabrijane rifove, zapakirane u njihovu prepoznatljivu mješavinu thrasha, death metala i hardcore punka, privlačnu ljubiteljima umjetnika kao što su Meshuggah, Napalm Death, Sylosis i Whitechapel.

Nakon tri albuma u posljednjem desetljeću, bend se vraća s EP-jem od 5 stvari pod nazivom “A Grave Deceit”. Nove stvari podižu prijeteći zvuk E.N.D-a na višu razinu u izvedbi, riječima pjesama, dinamici i produkciji. Stoga, kupite kartu na vrijeme dođite u Močvaru i svetkujte metal. Chug it out!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno