9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

Metallica objavila osam godina iščekivano studijsko izdanje!

Više od autora

- vl promo-MET_HTSD_Album_2016-08-16Metallica je u petak 18. studenog objavila iščekivano deseto studijsko izdanje ‘Hardwired… To Self-Destruct’ (Blackened / Virgin EMI / Universal Music). Novo izdanje snimano je u HQ studiju u Kaliforniji, a produkcijski ga potpisuju Greg Fidelman, James Hetfield i Lars Ulrich. Fidelman je do sada radio s bendovima kao što su Slayer, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Slipknot i System of a Down, a surađivao je već i s Metallicom na albumu ‘Death Magnetic’ (2008.), koje novo izdanje ujedno i nasljeđuje.
Album ‘Hardwired… To Self-Destruct’ prvo je studijsko izdanje Metallice od 2008. godine i multiplatinastog albuma ‘Death Magnetic’, a prethodno su objavljene tri pjesme – ‘Hardwired’, ‘Moth Into Flame’ te ‘Atlas, Rise!’, koje autorski potpisuju James Hetfield i Lars Ulrich. Novo izdanje u fizičkom, ali i digitalnom deluxe izdanju dolazi na čak 3 CD-a, a sadrži autorske pjesme, ali i obrade pjesama kao što su ‘Remember Tomorrow’ Iron Maidena, ili pak ‘When A Blind Man Cries’ Deep Purplea.
Povodom objave novog izdanja Metallica će objaviti videospotove za sve pjesme s albuma, a nekolicina je već dostupna putem službenog YouTube kanala benda.

Metallica se trenutno nalazi na WorldWired turneji.

Bend se može pohvaliti s brojkom većom od 110 milijuna prodanih primjeraka albuma, dobitnici su 9 Grammy nagrada, dvije American Music nagrade te nekolicine MTV Video Music nagrada. 2009. godine primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame, a 2013. godine postali su prvi bend koji je svirao na Antarktici, te ujedno prvi bend koji je svirao na svih sedam kontinenata.

Novo studijsko izdanje ‘Hardwired… To Self-Destruct’ od danas je hrvatskoj publici dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.

m_metallica_hardwired-to-self-destruct_objavljen_ST

Popis pjesama [deluxe]:

CD1: Hardwired / Atlas, Rise! / Now That We’re Dead / Moth Into Flame / Dream No More / Halo On Fire

CD2: Confusion / ManUNkind   / Here Comes Revenge / Am I Savage / Murder One / Spit Out the Bone

CD3: Lords of Summer / Ronnie Rising Medley / When a Blind Man Cries / Remember Tomorrow / Helpless (Live at Rasputin Music) / Hit the Lights (Live at Rasputin Music) / The Four Horsemen (Live at Rasputin Music) / Ride the Lightning (Live at Rasputin Music) / Fade to Black (Live at Rasputin Music) / Jump in the Fire (Live at Rasputin Music) / For Whom the Bell Tolls (Live at Rasputin Music) / Creeping Death (Live at Rasputin Music) / Metal Militia (Live at Rasputin Music) / Hardwired (Live in Minneapolis)

METALLICA: HARDWIRED [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno