16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Prošle subote zasvirala je Mia Dimšić, a ove u Vinkovce dolazi Zsa Zsa

Više od autora

- vl promo-


U sklopu ovogodišnjeg izdanja Vinkovačkog ljeta, prethodnog je vikenda u subotu, pred ekstatičnom publikom koncert održala višestruko nagrađivana kantautorica Mia Dimšić.

„Jedna predivna godina, puna iznenađenja, glazbenih također, puno lijepih koncerata i večeras ponovno u Vinkovcima nakon Adventa“, osvrnula se Mia na prethodna postignuća uoči svog koncerta na Vinkovačkom ljetu, „Večeras izvodim moje autorske pjesme s mog prvog albuma, pjesme koje sam dosad izdala i obrade koje najviše volim“.

Mia je na sceni od listopada 2015. godine kada se javnosti predstavila singlom „Budi mi blizu“, no najveću slavu postiže u razdoblju svog debitantskog albuma “Život nije siv”. Istoimena pjesma, „Život nije siv“ proglašena je najslušanijom i najemitiranijom pjesmom na radijskim postajama u 2016. godini. Svoj prvi samostalni i u potpunosti rasprodani koncert, Mia je održala u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod nazivom „Božićni koncert za male i velike“.


„Do kraja godine, iscrpljujuća, ali lijepa ljetna turneja i onda na jesen ću porazmisliti o novom materijalu. Tako da će od jeseni biti malo više rada u studiju“, svoje planove za budućnost u Vinkovcima je najavila Mia.

Mia je dobitnica šest prestižnih nagrada Porin, naime u kategoriji najboljeg albuma pop glazbe, najbolju naslovnicu i najbolju produkciju za album „Život nije siv“, zatim Porin u kategoriji za najbolji album popularno duhovne glazbe za album „Božićno jutro“, također Mia je dobitnica Porina za najbolji video broj, pjesma „Život nije siv“ te Porin za pjesmu godine, „Bezimeni“.

I ove vas subote s početkom u 20:30 sati u kupoli u središnjem gradskom parku očekuje koncert još jednog bisera na hrvatskoj glazbenoj sceni, pjevačice Zsa Zse.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno