11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Michael Keaton kao zli The Vulture u novom Spider-Manu

Više od autora

- vl promo-f_michael-keaton-the-vulture_u-novom-spidermanu_ST

Američki producent i predsjednik Marvela Kevin Feige je u nedavnom intervjuu za Toronto Sun potvrdio da će se višestruko nagrađivani Michael Keaton pojaviti kao negativac The Vulture u predstojećem ostvarenju ‘Spider-Man: Homecoming’.

Tom Holland će reprizirati svoju ulogu Petera Parkera / Spider-Mana, Marisa Mei će portretirati tetku May, Robert Downey Jr. će se pojaviti kao Tony Stark / Iron Man, Jon Favreau kao Happy Hogan, Logan Marshall-Green će glumiti drugog negativca, Kenneth Choi Peterovog direktora iz srednje škole, a Zendaya Michelle (kruže glasine da se u stvari radi o Marvelovom karakteru Mary Jane Watson).

U redateljskom ostvarenju Jona Wattsa (The Onion News Network, Cop Car) pojavit će se i Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Laura Harrier, Tony Revolori, Angourie Rice, Jacob Batalon, Tyne Daly, te Bokeem Woodbine. Scenaristi su John Francis Daley i Jonathan M. Goldstein, a glazbu je radio Michael Giacchino. ‘Spiderman-Man: Homecoming’ u kojem će mladi Peter Parker / Spider-Man početi kreirati novi identitet biće objavljen 7. Srpnja iduće godine. [Filmofil.ba]

SPIDERMAN FIGHT SCENES IN CAPTAIN AMERICA CIVIL WAR [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno