25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Michelle Monaghan se vraća u šestom nastavku Nemoguće misije

Više od autora

- vl promo-

Glumica se prvi put pojavila u trećem dijelu i to kao supruga Ethana Hunta (neuništivi Tom Cruise), a imala je i cameo u Nemogućoj misiji: Protokol Duh, iako je njen lik Julie Hunt ubijen (barem se tako mislilo).

Scenarist i redatelj Christopher McQuarrie prošli je mjesec najavio da će šesti dio donijeti emocionalniju i dramatičniju priču u odnosu na dosadašnja izdanja franšize.

Na kraju krajeva, sama Nemoguća misija je i osmišljena kao filmski serijal koji će Toma Cruisea pretvoriti u akcijsku zvijezdu, pa nitko stvarno i nije očekivao od serijala nekakav istinski emocionalni naboj i posebnu dramsku priču, mada ovo zadnje i ne bi bilo na odmet.

Nema sumnje da će nam šesti dio ponovno ponuditi jednostavno nevjerovatno opasan i impresivan Cruiseov stant (i više njih).

Nije poznato hoće li će Michelle Monaghan imati veću ili manju ulogu jer se za sada od zapleta novog filma ništa ne zna, no poznato je da će se kao glumačka ekipa pojaviti Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Alec Baldwin, Ving Rhames i Angela Bassett (na žalost nigdje se ne spominje Jeremy Rennar). Premijera je zakazana za 27. srpnja iduće godine. [Filmofil.ba]

MICELLE MONAGHAN GHOST PROTOCOL ENDING SCENE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno