23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Michelle Rodriguez u filmskoj manga adaptaciji Alita: Battle Angel

Više od autora

- vl promo-


Alita Battle Angel (Michelle Rodriguez kao Gelda) [St]

Usprkos pretprodukciji koja je startala tijkom prošlog mjeseca, stiže nam vijest da se Michelle Rodriguez (Brzi i žestoki i Resident Evil serijali) priključila glumačkoj postavi manga adaptacije ‘Alita: Battle Angel’. Rodriguezovoj je dodijeljena uloga Gelde, vitke cyborg ratnice iz izvornog materijala.

Michelle se na ovaj način priključila glumačkoj postavi koju za sada čine Rosa Salazar, oskarovac Christoph Waltz, te Jackie Earl Haley, Ed Skrein, Eiza Gonzales, Lana Condor, Leonard Wu, Jennifer Connely i Mahershala Ali.

Sa radnjom smještenom u 26. stoljeće, ‘Alita: Battle Angel’ nam donosi priču o Aliti, ženskom cyborgu kojeg sa smetlišta spašava doktor Dyson Ido, te joj nadjene ime po preminuloj mački. Kako ima problema s amnezijom, Alita se jedino sjeća svojih smrtonosnih borilačkih vještina, te postaje ratnica-lovac koja pronalazi i eliminira opake kriminalce. U kontekstu epske akcijske avanture, film ima za cilj istražiti put mlade žene ka samootkrivanju i pronalaženju ljubavi.

Za scenarij je zaslužan kanadski filmski redatelj i producent James Cameron koji na njegovoj adaptaciji radi više od deset godina. Film će režirati Robert Rodriguez. Kao datum objavljivanja najavljen je 20. srpnja 2018. godine. [Filmofil]

TRAILER: MACHETE UBIJA [2010]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno