Foto: facebook hnk cibalia

Mijat Kurtušić više nije predsjednik HNK Cibalia Vinkovci, odlučeno je na sjednici Nadzornog odbora ovog vinkovačkog kluba.

“Ovim putem želimo iskazati veliku zahvalnost na požrtvovnom radu i doprinosu opstojnosti HNK Cibalia Vinkovci, g. Mijatu Kurtušiću, koji je preuzeo ulogu predsjednika kluba u trenutku kada je malo tko vjerovao u Cibalijino sutra, Klub kojemu je na pragu stogodišnjice prijetilo nestajanje. Zahvalni smo što smo iz treće lige ušli u drugu, konsolidirali redove i omogućili uvjete za daljnji rad na stabilizaciji kluba.”, stoji u kratkom priopćenju na službenoj facebook stranici HNK Cibalia.

Kontaktirali smo g. Kurtušića koji nam je rekao kako je do njegovog razriješenja došlo na osobni zahtjev, a što je Nadzorni odbor kluba i prihvatio. “Dogovor je bio da dužnost predsjednika kluba obnašam jednu sezonu i pokušamo se iz treće vratiti u drugu hrvatsku nogometnu ligu u ćemo smo i uspjeli. I dalje ću pomagati i raditi na daljnjoj stabilizaciji kluba, a mom nasljedniku želim svako dobro i puno uspjeha u radu.”, rekao nam je Kurtušić.

Do kraja sezone 2019./2020. neće biti imenovan novi predsjednik Kluba, već će funkciju izvršnog direktora preuzeti Dea Lasić.