Foto: Ira Bulić
Mnogi ljudi kažu da u ovo koronično doba treba biti kreativan, ali Miki Solus vam poručuje u svom novom singlu “Ljenjivac” da je sada idealno vrijeme za ljenčaranje i luftanje mozga.
“Kvragu i muzička karijera i uspjeh ako u danu nemate vremena za bespotrebne stvari poput igranja PC igrica ili gledanja nogometnih utakmica. Ova pjesma je oda lijenosti i njenom životinjskom predstavniku – ljenjivcu!” – rekao je Miki Solus prilikom predstavljanja novog spota.
Pjesma je snimana u SIPA studiju i producirana od strane Silvija Pasarića. Bekove su otpjevale Hana Blažević Vrbić i Hana Librenjak. Animirani spot je radila umjetnica Ira Bulić, poznatija i kao “Nisamtapir”, koja je i ranije surađivala s Mikijem na spotu “Suncobran”.
“Ja sam ljenčina i teško mi pada pisanje pjesama ako znam da postoji dobra serija koju nisam još pogledao ili dobar sportski članak koji nisam pročitao! Uopće nisam marljiv i ova pjesma je hommage samome sebi i svim ljenčinama koji cijene dobro ljenčarenje više od nekih konstruktivnih stvari u životu!” Uživajte u pjesmi i budite lijeni” – rekao je Miki