14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Milanski photo session Grette

Više od autora

- vl promo-m_gretta_milanski-fotosesn_ST

Dečki iz zagrebačkog rock kvarteta Gretta prošli su vikend spojili ugodno s korisnim. Nakon što su u subotu 21.5.2016. uživali u završnom, šestom u nizu, koncertu sastava Muse u dvorani Mediolanum Forum, nedjelju su proveli na snimanju s Fulviom Vidićem.

Na taj su način nastavili uspješnu suradnju s fotografom koji je zaslužan za slike koje su se našle na Grettinom albumu ‘Kreteni’ (Aquarius Records / Spona, 2012.) te na brojnim plakatima. Fulvio je ‘naše gore list’ koji već desetak godina živi u Švicarskoj gdje vodi iznimno popularan restoran, u slobodno vrijeme samozatajno fotografira, a najvažnije je da je veliki fan sastava Gretta.

Nakon jutarnje kave, Fulvio je Grettu prvo proveo po centru Milana okinuvši nekoliko turističkih fotki, da bi ih kasnije odveo na tri prije odabrane lokacije za pravi photo session. Turističke fotografije možete vidjeti u ovom mailu, dok ostale čekaju obradu i bit će korištene u predstojećim promo aktivnostima benda. Fulvio je obećao Gretti da će doći i na INmusic festival na kojem sviraju tijekom lipnja.

m_gretta_milanski-fotosesn_ST2

Gretta je aktualni album ‘Boje i mirisi’ (Aquarius Records / Spona, 2015.) koncertno promovirala u većini Hrvatskih gradova (Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik, Slavonski Brod, Koprivnica, Čakovec, Opatija …), a njegovo koncertno predstavljanje nastavlja sljedećim nastupima:

27.05. Rijeka – Student Day Festival

28.05. Pula – Zeppelin – Beach & lounge bar

03.06. Varaždin – Medina Škrinja

11.06. Zagreb – Cvjetni trg

21.06. INmusic festival

24.06. Poreč – //tba//

25.06. Umag – American Bar

15.07. Sisak – Alternative Nature Festival

29.07. Čakovec – Podroom – Drink & Music Club

04.08. Zadar – riva

VIDEO: VOLIM TE OD SUTRA (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno