Foto: Ira & John Kardum
Začarana Močvara, projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić, najavljuje nam novi koncert intimnijeg ugođaja na kojem će nastupiti Mirna & The Fact Checkers.
Koncert će se održati u srijedu 25. studenog, sjedećeg je tipa a broj ulaznica je ograničen. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 30 kn, dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 10 kuna više (bude li ih uopće bilo).
MIRNA & THE FACT CHECKERS (Rijeka/Zagreb)
U srijedu 25.11. po prvi put će u Močvari nastupiti pop-rock kantautorica Mirna i njen prateći bend The Fact Checkers koji čine Branimir Lozo na gitari, Roni Kranjec na basu, Joao Fereira na klavijaturama, Krešimir Oreški na bubnjevima i Hana Blažević kao prateći vokal.
Mirna Škrgatić je kantautorica iz Rijeke, a zahvaljujući utjecajima svoje glazbene obitelji i ljubavi prema glazbi od malih nogu započinje skladati i baviti se autorskim radom. Već s devet godina počela je stvarati svoje pjesme, a prva se zvala “Bikili u kadi”, po njenom tadašnjem mačku Bikiliju kojega je povremeno kupala u kadi. Bila je članica Putokaza, bendova Cows & ChickensCrooks & Straights i Quasarra.
2017. se počinje ozbiljnije baviti autorskim pjesmama koje sklada uz klavir, a inspiraciju crpi iz svakodnevnih situacija. Ubrzo dolazi do poznatog producenta Marka Mrakovčića a kojime započinje suradnju na debitantskom albumu “Snovi” koji izlazi 2019. godine za Menart.
U proljeće 2020. pokrenula je seriju videa pod nazivom “Subotnje upjevavanje”, a uz svog sad već stalnog suradnika, producenta Marka Mrakovčića započinje rad na novom albumu koji će izdati za Croatia Records.
S bendom u Močvari Mirna će svirati pjesme s njenog prvog albuma “Snovi”, ali i neke nove pjesme.