Krajem travnja održana je skupština MNK Vinkovci – Učilište Studium na kojoj je bila prisutna većina članova kluba. Isti su još jednom izglasali povjerenje dosadašnjem mladom i perspektivnom predsjedniku Mironu Veselčiću, dok je mjesto dopredsjednika jednoglasnom odlukom pripalo Miji Mihiću, novi tajnik je sad već legenda kluba, kapetan Josip Haluška.

„Zahvalan sam članovima kluba na ukazanom povjerenju, a naglasio bih kako mi je čast biti predsjednik najuspješnijeg malonogometnog kluba u županiji. Nastojat ću dano povjerenje opravdati na zadovoljstvo članova, igrača i navijača kluba”, istaknuo je Miron Veselčić. Jednoglasnom odlukom izglasano je raspuštanje članova dosadašnje Disciplinske komisije, a za nove članove imenovani su Davor Kujundžija, Domagoj Ćuk i Josip Jelinić. Raspušteni su i sad već bivši članovi Nadzornog odbora, a novi su: Josip Antunović, Dominik Jelinić i Marin Ležaić. Osim kadrovskih izmjena u vodstvu kluba bilo je razgovora i o protekloj, ali i nadolazećoj sezoni. U MNK Vinkovci ne mogu biti nezadovoljni osvojenim petim mjestom s obzirom kako je na početku sezone za glavni cilj postavljena stabilizacija kluba. Ipak, ostaje žal za propuštenom prilikom juniora koji su ostali kratki za državnu završnicu jer su u borbi za treće mjesto zaustavljeni u Slatini.

Planovi za budućnost je školovati nekoliko mladih trenera koji bi radili s mlađim kategorijama, a uz kadete i juniore cilj je pokrenuti još poneku mlađu selekciju. Izabrana je i nova oprema te garnitura dresova za sljedeću sezonu  po uzoru na one u kojima je klub doživio svoje najveće uspjehe.