17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Mirta Arlović (Hrvatski suverenisti): Budimo se, rastemo i jačamo

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Nakon 77 posto obrađenih biračkih mjesta, Hrvatski suverenisti, koji su na parlamentarne izbore izašli s MOST-om, zadovoljni su rezultatima, poručila je oporbena zamjenica predsjednika gradskog vijeća ujedno kandidatkinja koalicije u 5. izbornoj jedinici, Mirta Arlović.

„MOST i Hrvatski suverenisti dobili su dosta velik broj mjesta, tako da su nam ispunjena očekivanja. Kako glasovanje bude odmicalo, vjerujemo da će rezultati biti još bolji, informacije još pristižu i svi budno pratimo razvoj situacije. Vidljivo je da se budimo, rastemo i jačamo”, poručila je Arlović.

Zahvalila je svim biračima koji su izašli na izbore i dali im povjerenje.


„Njihova podrška nam je izuzetno važna”, napominje.

Prema dosadašnjim izlaznim anketama, MOST-u i partnerima pripada 9 mandata. U našoj, V. izbornoj jedinici, sa 84,48% obrađenih mjesta u 23:15, dobili su 8,15 posto glasova, što je za 9 posto manje od trećeg Domovinskog pokreta.

Trenutno su na četvrtom mjestu kada je riječ o Vinkovcima u kojima je u 23:15 satI obrađeno 51,50 posto biračkih mjesta. Dobili su 9,61% glasova, poslije trećeg SDP-a kojemu je do sada pripalo 19,09% glasova naših birača.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno