23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Mjesto za jedno treći je singl Natali Dizdar kojim najavljuje svoj treći album

Više od autora

- vl promo-
m_natali-dizdar_mjesto-za-jedno_single_STNovi fantastičan singl Mjesto za jedno, svojevrsni nastavak velikog hita Grijeh iz radionice Dina Šarana dugogodišnjeg suradnika i autora velikih hitova Stranac, Ne pitaj, Mjesto za dvoje.

Sjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album, te u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika po prvi puta će održati koncert 9.12.2016. s početkom u 22 sata u Tvornici kulture.

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single Mjesto za jedno i objediniti svojih proteklih 13 godina glazbene karijere.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live CD/DVD, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: Ne daj, Zamijenit ću te gorim, Stop, Gazio si me, Grijeh, Stranac, uključujući i zadnja dva sjajna singla Iluzionist i Ne reci zauvijek, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

Glazbu i tekst pjesme Mjesto za jedno potpisuje Dino Šaran, glazbenu produkciju Jura Ferina i Pavle Miholjević, aranžman, Đani Pervan, kreativni direktor i izvršni producent je Gordana Bosak a nakladnik Agapa.

NATALI DIZDAR: MJESTO ZA JEDNO [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno