19 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Mjesto tišine oduševilo i ušutkalo sva kina

Više od autora

- vl promo-


Jučer je u svima kinima počelo redovno prikazivanje modernog horor trilera Johna Krasinskog, Mjesto tišine (A Quiet Place, 2018.), produkcijske kuće Paramount Pictures, koje je oduševilo sve gledatelje.

Mjesto tišine je film o kojem apsolutno svi pričaju. Jedan je od rijetkih horora koji je na IMDB-u prije prikazivanja imao ocjenu 8,5, dok je na Rotten Tomatoesu prvi horor s rezultatom 100%. Svoje oduševljene filmom nisu skrivali ni oni koji su ga pogledali među prvima.

“MJESTO TIŠINE je tiho, ali smrtonosno. Neće vas razočarati.’ – Mike Saulters

‘Nisam filmska kritičarka, ali film MJESTO TIŠINE je odličan.’ –  Megan Menchaca

‘Još uvijek sam pod dojmom filma, ako možete, svakako ga odite pogledati. Jedan od dražih hororaca.’ – Marko Vuletić

Obožavatelji horor filmova odavno znaju da nas ono što čujemo može više prestrašiti nego ono što vidimo. Film Mjesto tišine oslanja se na dugu i inovativnu povijest zastrašujućih filmova koji pametno koriste zvuk i glazbu kako bi kreirali atmosferu, pojačali pomutnju i održali gotovo nepodnošljivu napetost. No, ideja je bila iskoristiti zvuk i na malo drugačiji način, učiniti ga likom za sebe. Članovi obitelji Abbott možda ne smiju glasno komunicirati jedno s drugim, no zbog toga je sve što kažu još važnije.

‘Film poput ovog u kojem je zvuk rijetkost omogućava gledateljima da koriste maštu na načine koji čine priču još strašnijom’, kaže koscenarist Woods.

U glavnim ulogama su John KrasinkiEmily Blunt, a uz njih glume još Millicent Simmonds i Noah Jupe. Scenarij potpisuju Bryan Woods, Scott Beck i John Krasinski, a razvijen je prema priči Bryana Woodsa i Scotta Becka. Producenti su Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller, a izvršni producenti su Celia Costas, John Krasinski, Al lyson Seeger, Bryan Woods, Scott Beck i Aaron Janus.

Mjesto tišine, u distribuciji Blitzapogledajte u svima kinima već danas u 2D i 4DX formatima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno