23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Mlada glazbenica Cosima predstavlja se singlom Girls Who Get Ready

Više od autora

- vl promo-
m_cosima_girls-who-get-ready_ST

Cosima, porijeklom iz Londona, hrvatskoj publici predstavila se debitantskim singlom ‘Had To Feel Something’, a sada predstavlja potpuno novi singl ‘Girls Who Get Ready’, za čiju se produkciju pobrinuo Josh Crocker.

‘Željela sam da produkcija pjesme reflektira koliko je divno kada si u sobi s prijateljima, spremaš se za izlazak i pričaš o stvarima o kojima ne možeš ni sa kim drugim’ – kaže Cosima.

m_cosima_girls-who-get-ready_coverŠiroj publici poznatija po suradnji na pjesmi ‘Caught Up’ Lil Silve, 22-godišnja Cosima novi singl opisuje riječima – ‘Napisala sam pjesmu nakon što sam se viđala s osobom koja je imala čvrst stav o tome što ženu čini privlačnom. Također sam shvatila da sam i sama imala veoma snažne i razarajuće stavove o tome što mene čini vrijednom ljubavi. Sjećam se situacije; bila sam na pola puta do izravnate kose, kada sam pukla i odustala. Nije bilo do ravnanja kose, jer zabavno je raditi razne oblike s kosom.

Činjenica je da sam to radila zbog nekog drugog, nekog kome nije bilo stalo.’

Novi singl ‘Girls Who Get Ready’ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 26. rujna u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno